Bliv en del af teamet i Familiehuset og støt børn og unge mod bedre trivsel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en passioneret pædagog, lære eller familiebehandler, der brænder for at støtte børn og unge på deres vej mod udvikling og bedre trivsel? Har du lyst til at arbejde med børn i skolevægring og være en del af et dedikeret team, der gør en reel forskel i menneskers liv? Så er du måske vores nye familiekonsulent.

Familiehuset i Egedal Kommune søger en overgangskonsulent/familiekonsulent til en fast stilling til vores tilbud ’Overgangen’ kombineret med familiebehandling i familierne.

Familiehuset er centralt beliggende i Ølstykke, i et skønt hus vi deler med Misbrugsbehandlingen og Voksenpsykiatrien. Familiehuset er organisatorisk placeret under Social og Handicap - Børn og Familie, og arbejder efter Barnets Lov §§ 30, 32 samt § 81. Indsatserne har til formål at skabe rammer for forandring i retning af et meningsfuldt børne-, unge- og familieliv gennem tidlig forebyggende indsats.

Vi er et hus med god trivsel og høj faglighed. Vi består af to psykologer, 21 familie/børne konsulenter, FFT-, familie- og forebyggelseskonsulenter, en faglig koordinator og en leder. Hos os får du muligheden for at gøre en reel forskel i menneskers liv og være en del af et dedikeret hus med forskellige faglige baggrunde.

Dine arbejdsopgaver vil være
Som konsulent/familiebehandler i ’Overgangen’ vil din primære opgave være at skabe relationer og understøtte udvikling frem mod deltagelse i relevant skoletilbud for børn og unge i aldersgruppen ca. 10-16 år.

Du skal formå at skabe relationer til børn og unge, som har mistet glæden ved at gå i skole. Du formår at møde børn og unge, hvor de er, og anerkender og møder dem i små skridt mod en hverdag, der indeholder skolegang, evt. også fritidsaktiviteter og højere grad af trivsel.

Udfordringerne kræver et tæt og respektfuldt samarbejde med forældrene, som også kan inkludere familiebehandling, så der skabes en helhedsorienteret indsats. Du håndterer det samt det tværfaglige samarbejde med forståelse og professionalisme.

Da ’Overgangen’ er under udvikling, får du indflydelse på kapacitetsopbygning i funktionen sammen med din kollega og du skal være indstillet på at opbygge arbejdsgange og evaluere undervejs.

Udgangspunktet er, at børnene skal være klar til deres nye skoletilbud inden for max 6 måneder og at sikre denne overgang.

Din Profil
Du har evnen til at bevare roen og overblikket i situationer, hvor børn og unge er i mistrivsel, både i forhold til børn, unge og deres familie/netværk, og du udviser stor nysgerrighed og imødekommenhed over for dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Du kender balancen mellem at støtte børnene, hvor de er, og hvornår de skal udfordres i det små på vej ud i nyt land. Du udviser stort engagement og selvstændighed i arbejdet, men kender også egne begrænsninger og ved, hvornår du skal søge sparring og hjælp. Du er positiv og har et ressource orienteret mindset og er fleksibel i forhold til arbejdstilrettelæggelsen og arbejdstider.

Du er uddannet pædagog, lærer eller har anden socialfaglig grunduddannelse, gerne med familie-terapeutisk efteruddannelse og har erfaring med terapeutisk arbejde med børn, unge og familie, herunder viden om /eller interesse for børn og unge med autisme og ADHD. Du evner at vurdere børn og unges trivsel og udvikling og har erfaring med at indgå i tætte tværfaglige samarbejder, hvor dine gode kommunikative evner; både i samarbejdet med familierne og til at udtrykke dig skriftligt i afrapportering til henviser; vil være et vigtigt værktøj for at nå de fælles mål.

Vi tilbyder dig:
En arbejdsplads med kompetente og engagerede kollegaer, der sætter børn og unge i centrum og har fokus på faglig stolthed. Vi er en alsidig og udviklingsorienteret arbejdsplads med et særligt fokus på at styrke det tværfaglige arbejde i samarbejdet med myndighed. Vi har rum til nye tanker og kreative løsninger, hvor du kan være med til at sætte retning. 

En grundlæggende værdi i vores hus er, at vi tror på, at alle børn, unge og familier har en god intention og et positivt udviklingspotentiale, og vi møder alle mennesker med tillid og nysgerrighed. Dette menneskesyn gør sig gældende, både i relation til de familier vi arbejder med men også i relation til vores kolleger og samarbejdspartnere.

Du får et job med stor mulighed for selvtilrettelæggelse af arbejdet og fleksibilitet i forhold til work/life-balance samt mulighed for faglig udvikling og supervision

Løn og ansættelsesvilkår
Fuldtidsansættelse gennemsnitlig 37 timer/ugentlig med tiltrædelse snarest eller den 1. september, 2024.  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn. 

Du skal have kørekort, da der må påregnes kørsel i forbindelse med jobbet. Kørsel i egen bil godtgøres af arbejdsgiver jf. gældende regler herom.

Vil du vide mere?
Hvis stillingsopslaget har vakt din interesse og du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte familiekonsulent Mie Hommel - Melby på tlf. 2542 4126, eller leder af Familiehuset, Gitte Petersen på tlf.  2139 6745.

Ansøgning
Er du interesseret? Send din ansøgning og uddannelsesbevis så det er os i hænde senest d. 23. juni 2024. Der vil være samtaler d. 26. og 27. juni

 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7102f1f6)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Barnekæret, 3660 Stenløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064814

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet