Dedikeret pædagog søges til at gøre en forskel for barn med særlige behov

Profilbillede
dato

Er du passioneret omkring at gøre en forskel for børn med særlige behov? Har du erfaring med pædagogisk arbejde og en omsorgsfuld tilgang?

Om opgaven 
Vi søger en dedikeret pædagog til at yde støtte og aflastning for en sød pige med en medfødt genfejl, som har spasticitet og epilepsi. Din primære rolle vil være at engagere hende i aktiviteter, der fremmer hendes glæde og velvære. Dette inkluderer at lege på gulvet, synge, lytte til musik, gå ture i klapvogn samt at sikre hendes basale behov som mad og personlig pleje. Der vil også være aktiviteter uden for hjemmet, som kræver din deltagelse.

Om dig 
Vi søger en pædagog, der er erfaren i at arbejde med børn med fysiske og kognitive udfordringer. Det er essentielt, at du er omsorgsfuld, nærværende og fysisk i stand til at løfte, da dette er en del af dagligdagen med pigen. Din evne til at samarbejde med forældre og andre omsorgspersoner er afgørende for at skabe en tryg og støttende atmosfære omkring pigen.

Arbejdstider 
Du vil arbejde 8 timer om måneden, primært ved særlige lejligheder som fødselsdage og familiearrangementer. Arbejdstiderne er fleksible og vil blive koordineret i samråd med familien for at sikre den bedste støtte til pigen. Da dette er en fastansættelse, er det vigtigt, at du kan forpligte dig til at være tilgængelig for de aftalte tider.

Da pigen har epilepsi, vil du skulle tage et online epilepsi kursus gennem DUOS. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (2-2 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053360

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet