Døgnrapporten i Stenløse: mandag den 13. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Stenløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Klip i kørekortet, Helsinge

Ved en målrettet indsats mod for høj hastighed på Frederiksborgvej ved Betulavej fik to trafikanter søndag formiddag klokken 10.28 et klip i kørekortet. 

Mand kørte ind i træ, Tikøb

En 64-årig mand fra Fredensborg kørte søndag eftermiddag klokken 12.58 ind i et træ på Fredensborgvej. Årsagen til uheldet er indtil videre ukendt. Manden blev efterfølgende frigjort fra bilen og kørt til behandling på hospitalet.

Stjal ur og bælte, Hillerød

En 37-årig udenlandsk mand uden fast adresse blev søndag eftermiddag klokken 13.43 taget for butikstyveri i Bilka, hvor han havde stjålet et ur og et bælte. Manden blev sigtet for tyveriet og taget med til nærmere afhøring på politigården. Han blev løsladt senere på eftermiddagen.

 

Anmeldelse om mand med gevær, Ølstykke

Søndag eftermiddag klokken 14.12 kom en anmeldelse om, at der var set en mand med et gevær gående ad Valdemarsvej. Flere patruljer blev sendt til området, og via videoovervågning blev det konstateret, at der var tale om et luftgevær. Manden blev trods omfattende eftersøgning ikke fundet. Han blev beskrevet som udenlandsk af udseende, 30-40 år. 165-180 cm høj, brun i huden med gråt kort hår, iklædt sorte bukser, blå t-shirt og blå skjorte.

 

Kørte uden kørekort, Fredensborg

En 71-årig kvinde fra Vejby blev søndag eftermiddag klokken 15.01 standset, da hun kom kørende ad Hillerødvejen. Her viste det sig, at kvinden ikke havde generhvervet sit kørekort, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Motorcykel brød i brand efter uheld, Ølsted

En motorcykel brød søndag eftermiddag i brand kort efter, at føreren, en 42-årig mand fra Frederiksværk, var kørt galt på den. Uheldet skete klokken 15.57 på Frederikssundsvej, og den 42-årige blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

 

Spirituskørsel, Gilleleje

En 54-årig kvindelig bilist fra Sydsjælland blev klokken 17.36 standset af en patrulje på parkeringspladsen ved Netto på Vesterbrogade. Her viste et alkometer, at hun formentlig have kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

 

Efterfølgende blev en blodprøve udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring kvindens eventuelle spirituspåvirkning.

 

Tyveri af knallert, Stenløse

På vegne af en 15-årig ung mand fra Charlottenlund blev det klokken 19.39 anmeldt, at han kort forinden havde fået stjålet sin knallert af en ukendt ung mand på Frederikssundsvej. Den 15-årige havde været på stedet for at sælge sin knallert til den unge mand på baggrund af forudgående korrespondance på en online salgsplatform. Den unge mand skulle efter aftale prøvekøre knallerten, men kom aldrig retur med den. Efterfølgende slettede den ukendte mand sin profil på salgsplatformen.

 

Den ukendte mand beskrives som: udenlandsk af udseende, ca. 16 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sort jakke, grå hættetrøje og cowboybukser. Talte dansk.

 

Spirituskørsel, Frederikssund

Klokken 22.49 anmeldte en mandlig borger, at han havde mistanke om, at en kvindelig bilist kørte spirituskørsel i Frederikssundområdet grundet hendes slingrende adfærd. En patrulje kørte efter borgerens anvisninger til Roskildevej, hvor kvinden, en 48-årig fra Frederikssund, blev standset i sin bil. Et alkometer viste, at hun formentlig havde ført køretøjet med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

 

Da kvindens promille var over 2,00, blev hendes køretøj efter reglerne om vanvidskørsel, beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring kvindens eventuelle spirituspåvirkning.

 

Gravko stjålet, Holte

Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 06.45 blev en gravko, som stod parkeret på Ernst Bojesens Vej, stjålet af en ukendt gerningsperson.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 10.-13. september 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi