Er du aktiv og rummelig? Hjælper søges til dreng på 6 år

Profilbillede

Hjælper søges til lille aktiv dreng i Stenløse

I Hillerød bor en dreng på 6 år, som søger dig, som har en tålmodig og pædagogisk tilgang, og har lyst til at guide ham i leg og andre daglige aktiviteter. Drengen har svært ved at koncentrere ret længe ad gangen, er meget aktiv og impulsiv. Det er derfor nødvendigt at du er i stand til at indhente ham hvis han løber afsted. Der søges i denne forbindelse en person, som er tålmodig og pædagogisk, da han har brug for mere voksenguidning, end andre jævnaldrende børn. Drengen har svært ved at gøre noget hvor motivationen mangler, og også svært ved at koncentrere sig længere tid ad gangen. Du skal derfor kunne vise overskud og ro for ham, som han kan lade sig inspirere af.

Om dig

Vi søger dig som kan rumme drengens situation, i den forbindelse, så skal du kunne være:

  • Rolig, hvis han bliver frustreret.
  • Du har en vis fysik hvis han løber væk.
  • Tålmodig i dialogen med ham, så du forstår hvad han siger.

Udover disse, så søges der en hjælper til nogle hyggelige timer sammen med drengen. Du skal derfor ønske at ville arbejde med børn og indgå i en relation for en dreng, der har brug for hjælp.


Arbejdstid
8 timer om måneden.

Et eksempel på hvornår timerne ligger kan være søndag fra kl. 10.00-13.00 eller tirsdag fra kl. 16.00-18.00. De konkrete dage og tidspunkter aftaler du i fællesskab med familien. 

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig. 

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker. 

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Aase Petersen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (0-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-01-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941202

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet