Er du vores nye engagerede pædagog til Børnehuset Basthøj?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Brænder dit hjerte for børnene og det tætte forældresamarbejde, hvor vi er fleksible og gør os umage i det daglige møde, med barnet og forælderen og med kollegerne så er du måske vores nye pædagog?

Vi søger 2 pædagoger, 1 pædagog i et barselsvikariat i vuggestuen da Nanna går på barselsorlov og 1 pædagog i børnehaven da Signe skal læse. For begge stillinger er timetallet som udgangspunkt 37 og ansættelses snarest muligt.

Børnehuset Basthøj ligger i udkanten af Ganløse. Vi har udsigt over marker, får og heste, og grænser op til et stort smukt skovområde Naturpark Mølleåen hvor vi bruger trampestien flittigt. Eller vi besøger ænderne i landsbyens gadekær – vil du med på næste tur? 

På legepladsen er der ikke den sten som ikke er vendt eller insekt der ikke er studeret. Her er der plads til leg, fordybelse og udforskning. 

Børn har brug legende voksne, som kan grine sammen.

Vi er en personalegruppe af begge køn og alder hvor engagement er vores fælles omdrejningspunkt i det faglige arbejde omkring børnene. Vi tror på, at vi når længst, når vi i dialogen lytter til hinanden og lærer nyt, hvor vi ser vores forskellighed som en styrke, der åbner døre, vinduer, skaber nye udsyn – det at se ting på nye måder. 

Vi danner rammen for det gode børneliv, og tager udgangspunkt i barnets ressourcer og potentialer, hvor relations arbejdet med børnene altid er den voksnes ansvar. Vi er nysgerrig og tør gå på opdagelse sammen med børnene, og finde nye veje og anderledes måder at handle på.

I læringsmiljøet arbejder vi strukturerede og i små børnegrupper og engagerer os i vores faglige arbejde omkring børnene. 

Det vi skaber sammen

  • Du får en leder som er god til at give faglig feedback og et af mine spørgsmål kunne være; hvordan er din relation til barnet, forælderen og kollegaen?
  • Vi forventer en høj faglighed af os selv og det forventer vi også af dig. De aftaler vi laver, bliver til aktiv handling.
  • Sammen har vi fokus på at fastholde vores lave sygefravær og gode arbejdsmiljø.

Hos os kan du som pædagog arbejde i strukturerede arbejdsmiljøer med rig mulighed for udforskning og fordybelse. Du kan arbejde refleksivt med sparring fra dine kollegaer og arbejde selvstændigt i tæt samarbejde med personale og forældre. Du har som pædagog en ugentlig refleksions- og planlægningstime samt 1 månedlig 1 til 1 samtale med daglig leder.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet, hvor du som pædagog har rig mulighed for efteruddannelse. Hos os vil du få medindflydelse i udformningen af den pædagogiske linje i et professionelt kollegaskab hvor vi alle byder ind med noget forskelligt.

Vi lægger stor vægt på det relationelle arbejde og efteruddanner vores personale i ICDP (international child development program) 

Har du spørgsmål eller er du interesseret i en rundvisning er du velkommen til at kontakte

Anette Banggaard Rasmussen daglig leder på tlf. 72599517. 

Ansøgningsfrist 16 juni 2024. Obs vi holder løbende ansættelsessamtaler. 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c31f3563)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Bastbjergvej, 3660 Stenløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051769

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet