Kreativ workshop: Skab din egen fotocollage

dato

Kom med til en spændende workshop i Sandbjerg Fritidslokaler, hvor vi dykker ned i kunsten at skabe personlige fotocollager. Søndag den 22. september 2024 kl. 10:00 inviteres alle kreative sjæle til at eksperimentere med fotografier, akrylmaling og meget mere.

På denne workshop vil vi arbejde med at skabe et personligt udtryk ud fra sammensætning af fotografier. Det kan være digitalt, fysisk, eller en kombination af begge dele. Deltagerne kan arbejde med både egne fotografier og "fundne" fotografier.

Introduktion til fotocollagens kunsthistorie
Workshoppen starter med en kort introduktion til fotocollagens kunsthistorie og forskellige fremgangsmåder. Fokus vil være på at eksperimentere og afprøve forskellige muligheder og teknikker i forhold til, hvordan fotografier kan indvirke og "åbne" for hinanden og det personlige udtryk i fotocollagen.

Afprøvning af forskellige materialer
Deltagerne får mulighed for at indarbejde fysiske materialer som akrylmaling, tegning og forskellige genstande samt tekst i deres collager. For de interesserede vil der også være en introduktion til brug af enkle mobilapps og hvordan disse kan anvendes kreativt i fotocollagen.

Medbring eget udstyr
Deltagerne opfordres til at medbringe eget kamera, telefon eller bærbar computer, hvis muligt, for at få mest muligt ud af workshoppen.

Underviser
Underviser på workshoppen er Nikolaj Callesen, som vil guide deltagerne gennem de forskellige teknikker og hjælpe med at udforske kreativiteten.

Praktisk information
Dato: Søndag 22. september 2024
Tid: Kl. 10:00
Sted: Sandbjerg Fritidslokaler, Møllevangen 15, 3660 Stenløse
Arrangør: Alle
Hold: 1024202662

Kom og vær med til en dag fyldt med kreativitet og læring!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut