Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Stenløse - tirsdag den 27. april

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Stenløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ridser i lakken

Farum: Mellem søndag eftermiddag og mandag morgen klokken 07.54 har en ukendt gerningsmand lavet flere ridser i lakken på en Volkswagen Passat, som stod på Bybækterrasserne.

Forsøgte at stjæle motorcykel, endte med at lave hærværk mod den

Hellerup: En eller flere ukendte gerningsmænd har mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.15 forsøgt at stjæle en motorcykel, der stod på Tranegårdsvej. Men da det ikke lykkedes for dem, begik de i stedet hærværk mod motorcyklen ved at rive sidespejlene af og lave flere ridser og buler i motorcyklen. Hærværket blev anmeldt mandag morgen klokken 08.48.

Stjal whisky

Allerød: Mandag formiddag klokken lidt over 10 blev en 35-årig udenlandsk mand uden kendt adresse sigtet for butikstyveri. Den 35-årige havde umiddelbart inden stjålet en flaske whisky i Rema1000 i Lilledal.

Forrude knust

Hellerup: Mellem søndag aften klokken 23.00 og mandag morgen klokken 07.15 har ukendte gerningsmænd knust forruden i en Toyata Verso, som stod på Tranegårdsvej. Hærværket blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.41.

 

Udstødning og katalysator stjålet

Hørsholm: Fra en BMW, som holdt på Mortenstrupvej, er der mellem fredag aften klokken 21.00 og søndag eftermiddag klokken 14.00 stjålet udstødning og katalysator. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.43.

 

Styringssystem stjålet

Allerød: Et styringssystem er mellem fredag klokken 17.00 og mandag morgen klokken 07.00 blevet stjålet fra en gravemaskine, som stod på en byggeplads på Bøgeholm Allé. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.23.

 

Havde stjålne varer i barnevogn

Hørsholm: En 27-årig kvinde fra Hørsholm blev mandag formiddag klokken 11.50 taget for butikstyveri i Netto på Ådalsparkvej. Kvinden havde lagt en del varer og husholdningsapparater i barnevognen, og forlod butikken uden at betale for disse. 

 

Køkkener stjålet

Smørum: Fra en byggeplads i Smørum er der mellem søndag eftermiddag og mandag morgen stjålet færdigbyggede køkkener og værktøj. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 12.16.

 

Slibemaskiner stjålet

Humlebæk: Fra en varebil, som holdt parkeret på Teglgårdsvej, er der mellem lørdag eftermiddag og mandag eftermiddag klokken 14.00 stjålet flere gulvslibemaskiner. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.22 og tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at fjerne en låsecylinder på bagdøren.

 

Katalysator stjålet

Helsinge: Mellem fredag middag og mandag klokken 14.45 er der stjålet en katalysator fra en Volkswagen Golf, som holdt på Skovgårdsvej.

 

To mænd kom op at toppes

Hillerød: Mandag eftermiddag kom to mænd på henholdsvis 18 og 44 år fra Hillerød og Skævinge op at skændes ved Ingo på Herredsvejen. Her blev den 18-årige skubbet så kraftigt i brystet af den 44-årige, at han ramte ind i sidespejlet på sin bil, mens den 18-årige til gengæld truede den 44-årige med en schweizerkniv. Den 44-årige blev sigtet for vold, mens den 18-årige blev sigtet for trusler på livet.

Fik granat på krogen

Helsingør: En 42-årig mand fra Ålsgårde fik mandag eftermiddag klokken 17.25 en granat med i fangsten, da han fiskede i et område ved Hellebækvej. Både politiet og ammunitionsrydningstjenesten kom til stedet, hvor sidstnævnte sørgede for at bortsprænge granaten.

Havde hash på sig

Frederikssund: Mandag eftermiddag klokken 17.26 blev en 18-årig ung mand fra Jægerspris sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den unge mand blev truffet på basketbanen ved Marienlystskolen.

Stjal ost og chokoladebarer

Hørsholm: En 25-årig udenlandsk mand uden kendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 17.49 taget for butikstyveri i Netto på Duevej, hvor han havde stjålet flere oste og chokoladebarer. Manden blev sigtet for tyveriet.

18-årig sigtet for forsøg på manddrab

Kgs. Lyngby: En 18-årig ung mand fra Ballerup er blevet sigtet for forsøg på manddrab efter et overfald på en 15-årig ung mand fra Jægerspris. Overfaldet skete i en lejlighed på Lyngbygårdsvej mandag aften klokken 18.50, hvor den 15-årige blev slået i hovedet med et bat. Den 18-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, tirsdag, klokken 13.00 i Retten I Lyngby.

Havde mobil i hånden, men intet kørekort

Frederikssund: Mandag aften klokken 18.57 blev en 35-årig mand fra Charlottenlund standset, da han kom kørende ad Falkenborgvej. Her blev han sigtet for at anvende håndholdt mobiltelefon under kørslen samt kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var blevet frakendt sin førerret.

Sigtet for narkokørsel

Gentofte: En 28-årig mand fra Greve blev mandag aften klokken 19.27 standset, da han kom kørende ad Motorring 3. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev sigtet for forholdet og bragt til hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal klarlægge hans påvirkelsesgrad.

Havde amfetamin på sig

Helsinge: Natten til tirsdag blev en 34-årig udenlandsk mand med ukendt adresse sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde amfetamin. Manden blev truffet af en patrulje på Markedspladsen klokken 01.35 tirsdag.

Sigtet for tyveri af europaller

Nærum: En 33-årig mand fra Charlottenlund stjal klokken 01.53 nogle europaller, som stod bag Irma på Nærumvænge Torv. Manden blev sigtet for tyveriet og for at køre uden kørekort, da det vidste sig, at han fra frakendt førerretten.

Brand ulmede under spåncontainer

Stenløse: Politi og brandvæsen rykkede klokken 04.12 ud til Rüegg Boligsnedkeri på Frydensbergvej, hvor der var røgudvikling fra en mindre brand, som ulmede i nogle brædder under en spåncontainer. Der skete ingen skade på stedet.

Pakker stjålet fra kiosk

Rungsted Kyst: Ved et indbrud i DSB-kiosken på Rungsted Kyst Station er der mellem klokken 04.02 og 04.30 natten til tirsdag stjålet nogle pakker. Tyven har afmonteret en rude for at skaffe sig adgang til kiosken.

 Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 26.-27. april 2021.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler