Nyt fra Stenløse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Stenløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i børnehave, Charlottenlund

Mellem fredag d. 24 kl. 16.30 og mandag d. 27 kl. 06.30 har der været indbrud i en børnehave på L E Bruuns Vej i Charlottenlund, hvor der er blevet stjålet elektronikudstyr. 

 

Indbrud i vuggestue, Charlottenlund 

Mellem fredag d. 24 kl. 16.00 og mandag d. 27, kl. 06.55 har der været indbrud i en vuggestue på Rådhusvej i Charlottenlund, hvor der er blevet stålet elektronikudstyr.

 

Minigraver stjålet fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Mellem fredag d. 24 kl. 14.00 og mandag d. 27 kl. 06.30 er der blevet stjålet en mini gravemaskine, der via GPS blev sporet til en adresse i Jylland. En patrulje fandt senere den stjålne gravemaskine på adressen. 

 

Dobbelt færdselsuheld, Allerød

Mandag kl. 10.04 skete der et mindre færdselsuheld på Nymøllevej, da en 32-årig mand fra Frederiksværk gled ud i sneen og ramte en lygtepæl. En person standsede herefter ved uheldet for at hjælpe til, men blev påkørt bagfra af en anden bilist. Ingen meldinger om personskade. 

 

Mindreårig taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 14-årig pige fra Dyssegård blev mandag kl. 11.43 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor hun havde stjålet kosmetikprodukter. Pigens værger og de sociale myndigheder er blevet kontaktet. 

 

Mindreårige butikstyve, Stenløse

Fire unge piger i alderen 12 til 13 år blev mandag kl. 14.48 taget for at have stjålet varer fra Matas, Føtex, Normal og Kvickly på Centertorvet i Stenløse. Pigernes forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet. 

 

Kørte uden førerret, Hellerup

En 24-årig mand fra Hillerød blev kl. 17.20 sigtet for at køre bil uden førerret på Rygårds Allé i Hellerup.

 

Kokainsalg, Stenløse

En 20-årig mand fra Frederikssund blev kl. 19.50 sigtet for salg af kokain samt at køre bil uden førerret på H.P. Hansensvej i Stenløse.

 

Spirituskørsel, Hornbæk

En 27-årig mand fra Hornbæk blev kl. 20.24 sigtet for spirituskørsel på Nørregårdsvej i Hornbæk.

 

Sigtet for narko, Stenløse

En 25-årig mand fra Skælskør blev kl. 20.35 sigtet for besiddelse af mindre mængde hash på Mårleddet i Stenløse

 

Færdselsuheld, Farum

Kl. 21.38 mistede en 28-årig mand fra København herredømmet over sin bil på Hillerødmotorvejen i sydgående retning ved Farum, og ramte autoværnet. Ingen melding om personskade. Motorvejen lukket på grund af sne og glatføre. Kl. 00.59 er der saltet og begge spor åbnet igen.

 

To glatføreuheld på samme strækning, Værløse

Mandag aften skete der flere glatføreuheld. På Hillerødmotorvejen ved afkørsel 8 påkørte en 27-årig mand fra Værløse klokken 23.17 en 21-årig bilist fra Søborg. Godt en time senere skete et uheld samme sted, hvor en 38-årig mand mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i autoværnet.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk