Nyt fra Stenløse i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stenløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i tandklinik, Græsted

Mellem d. 23 kl.18.30 og den 24.1 kl. 4.30 har der været indbrud i en tandklinik på Græsted Stationsvej i Græsted. Indbrud via et opbrudt vindue.

Indbrud i forretning, Græsted

Mellem den 23.1 kl.14.00 og den 24.1 kl. 8.20 har der været indbrud i en biavlerbutik på Mestervangen i Græsted. Indbrud via knust rude i butiksdør.

Fund af cykler, Værløse     

En 50-årig mand fra Hørsholm anmeldte kl. 9.03, at han havde fundet 5-6 cykler, som lå gemt væk under grene i Nørreskoven i Værløse. På stedet fandt patruljen i alt 20-30 cykler fordelt i mindre bunker skjult under grene. Man vil prøve at udfinde stelnumre til søgning efter ejerne til cyklerne.

Indbrud på værksted, Græsted

Anmeldelse kl. 9.12 om indbrud i værksted på Svendebrevet i Græsted mellem 23.1 kl.20.00 og den 24.1 kl. 9.00. Et vindue og en dør var blevet smadret og en del værkstøj stjålet. 

Kørte bil uden førerret, Tikøb

En 49-årig mand fra Gilleleje blev kl. 10.57 sigtet for at have kørt bil på Esrumvej i Tikøb på trods af, at han var frakendt førerretten.

Kørte varebil uden førerret, Frederikssund

En 23-årig mand fra Bagsværd blev kl. 11.33 sigtet for at køre varebil på Frederikssundsvej i Frederikssund på trods af at være frakendt førerretten.

Kørte varebil uden førerret, Kokkedal

En 26-årig mand blev kl. 12.42 sigtet for at køre i varebil på Isterødvejen i Kokkedal på trods af, at han var frakendt førerretten. Køretøjet blev beslaglagt på grund af gentagne kørsler i frakendelsestiden. 

Tricktyveri, Stenløse

En 77-årig kvinde fra Stenløse blev mellem kl. 13.10 og 13.20 udsat for tricktyveri ved Centertorvet i Stenløse. Efter at have været inde og handle blev hun ude på parkeringspladsen ved sin bil stoppet af en engelsktalende mand, som havde stillet hende nogle spørgsmål om hendes dæk. Samtalen havde varet cirka fem minutter. Da hun kom hjem opdagede hun, at hendes pung med var væk. 

Butikstyveri, Smørum

En 14-årig dreng fra Smørum blev kl. 15.04 taget for butikstyveri i Coop på Flodvej i Smørum.

Røveri i forretning, Hellerup

Kl. 11.48 blev der anmeldt røveri i Matas på Tuborg Havnevej i Hellerup. Gerningsmanden skubbede til en gravid butiksansat, da hun rettede henvendelse til ham. Gerningsmanden skønnes at være sluppet afsted med varer for mere end 15.000 kr. 

Salg af narkotika, Helsingør

En 17-årig fra Helsingør blev kl. 17.22 sigtet for salg af hash på Blishøj i Helsingør. Efterfølgende fundet i besiddelse af mindre mængde hash og vægt.

Forsøg på kontaktbedrageri, Charlottenlund

En 76-årig kvinde fra Charlottenlund blev kl. 17.37 ringet op af Jens Hansen fra ”jeres bank”, der ønskede at får oplyst pinkoder til betalingskort. De havde tilfældigvis en mand i nærheden, der ville afhente kortene. Da kvinden sagde nej til at udlevere kortene var manden gået fra stedet igen. 

 

Indbrud i garage/udhus, Gribskov

Mellem søndag d. 22. januar og mandag d. 23. januar kl. 16.00 skete der et indbrud på Ammendrup Park. En 
hængelås på et skur skuret var blevet klippet op, og en orange og sølvfarvet mountainbike var blevet stjålet
fra skuret. 

 

Røveri og røveriforsøg, Frederiksværk

To personer, en 25-årig kvinde og en 76-årig kvinde, der begge er fra Frederiksværk, er tirsdag kl.15.30 og 16.00 blevet udsat for henholdsvis røveriforsøg og røveri på Tømmerpladsvej og Aase Hansens vej. I sidstnævnte sag tog gerningsmændene en taske fra den 76-årige kvinde. To unge mænd på 15, den ene fra Frederiksværk og den anden fra Liseleje, er blevet sigtet og anholdt for begge forbrydelser og er blevet løsladt efter endt afhøring. Sagerne efterforskes stadig. Vi har pt. Ikke yderligere kommentarer.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

På Bramstræde stoppede politiet tirsdag aften en 34-årig mand kl. 20.25. Det viste sig, at manden var i besiddelse af en halv joint samt en mindre mængde hash til eget brug. 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Kl 21.15 tirsdag aften blev en 17-årig mand stoppet på Sophienborg Alle. Han virkede meget nervøs, ligesom han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Han fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret, og i hans inderlomme i jakken blev der fundet en joint og en mindre mængde hash. Sigtede erkendte besiddelsen og oplyste et telefonnummer til sin værge.

Hittestof, Frederikssund

I forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan blev der tirsdag aften kl. 21.40 foretaget patruljesøg med narkohunden Vaks i en kælder på Rosenvænget. Under søgningen udviste narkohunden interesse for noget, der lå højt oppe, og på en kabelbakke under loftet, hvor der blev fundet 3 klargjorte salgsposer med en mindre mængde hash.

Motorkøretøj, kørsel uden førerret, Hillerød

En 30-årig mand blev i går kl. 21.40 stoppet i en bil på Herredsvejen Retning. Han kørte bil selv om han ikke havde noget kørekort.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Kl. 22.00 stoppede politiet en 22-årig mand Frederiksgade i krydset Hostrup/Frederiksgade. Han virkede påvirket af hash, havde røde øjne, og der kom en lugt af hash fra hans tøj. Han fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. I sigtedes jakkelomme blev der fundet en lille mængde hash. I samme forbindelse blev en 21-årig mand også visiteret, og her fandt politiet også en mindre klup hash.

 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi