Nyt fra Stenløse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Stenløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk, Gentofte

Mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 09.00 begik en ukendt gerningsperson hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Jægersborgvej, ved at sparke venstre sidespejl af køretøjet.

 

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Mellem klokken 09.00 og 10.00 blev en telefon stjålet fra en personbil, som holdt parkeret på Strandvejen ved Cafe Jorden Rundt. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

 

Brand i bil, Stenløse

Klokken 10.10 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en bil på Østergade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden blev slukket. Det formodes, at den startede ved bilens motor.

 

Slog telefon ud af hånden på bilist, Frederikssund

En 38-årig mandlig bilist fra Søborg anmeldte klokken 11.25, at han kort forinden havde haft en uoverensstemmelse med en anden bilist på Frederikssundsvej. Dette havde ført til, at de to bilister standsede op for at tale med hinanden, og da den 38-årige i den forbindelse begyndte at filme den anden bilist, havde denne slået telefonen ud af hånden på ham samt slået hånden ned i hans bil med en bule på bilen til følge. Den anden bilist var derefter kørt fra stedet.

 

Han beskrives som: mand, dansk af udseende, 27-33 år, 175-185 cm, muskuløs af bygning, lys i huden og med kort hår. Iført hvid T-shirt og lyse bukser. Talte dansk.

 

Indbrud i værksted, Frederikssund

Mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 12.14 var der indbrud i et værksted på Vølundsvej. Indstigningen var sket via en dør, og fra stedet var der stjålet håndværktøj. 

 

Mand skabte utryghed i fitnesscenter, Farum

Klokken 12.35 blev det anmeldt, at en mand med sin adfærd skabte utryghed i Fitness World på Hvedemarken, idet han blandt andet kastede rundt med håndvægte og chikanerede medlemmerne under deres træning. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til manden, en 28-årig fra Farum. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter han blev taget med til politistationen for at sove sin rus ud. 

 

Tyveri af mobiltelefon, Værløse

En 76-årig kvinde fra Værløse anmeldte klokken 12.40, at hun mellem klokken 10.30 og 11.00 havde fået stjålet sin mobiltelefon, mens hun befandt sig på Værløse Bibliotek. Kvinden havde her kortvarigt lagt sin telefon fra sig på en hylde, og da hun efterfølgende ville samle den op igen, opdagede hun, at den var blevet stjålet.

 

Brand i græsareal, Hillerød

Klokken 14.02 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et græsareal på Clausensvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet af naturarealet blev iværksat. Da det formodes, at branden var påsat, blev der med patruljehunde gået spor i området. Det var dog ikke muligt på stedet at finde frem til gerningspersonen. 

 

Tyveri af taske, Kystbanen mellem København og Helsingør

En 44-årig kvinde fra Købehavn anmeldte klokken 14.24, at hun omkring klokken 13 havde fået stjålet sin taske af en ukendt gerningsperson, mens hun kørte med toget på kystbanestrækningen mellem København og Helsingør. 

 

Butikstyveri, Værløse

Klokken 16.14 blev det anmeldt fra MENY, at de havde pågrebet en formodet butikstyv, der havde forsøgt at stjæle varer for i alt cirka 12.000 kroner.

 

Grundet butikstyveriets karakter blev en patrulje sendt til butikken, hvor en 36-årig mand fra Valby blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Manden skal mandag klokken 14.00 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 17.02 blev det anmeldt fra Bilka, at en mand havde forsøgt at stjæle en oplader. Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor manden blev sigtet for butikstyveri.

 

Cyklist på motorvejen, Nærum/Virum

Klokken henholdsvis 17.55 og 17.58 indløb der to enslydende anmeldelser om, at en kvindelig cyklist kørte i nødsporet på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Nærum/Virum.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en kvinde i 20’erne blev guidet væk fra motorvejen og ud på en cykelsti.

 

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 19.13 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Strandvejen, idet en personbil havde påkørt to motorcykler bagfra, idet motorcyklerne holdt tilbage for nogle fodgængere, hvilket bilisten opdagede for sent.

 

Myndighederne blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket betydelig materiel skader på motorcyklerne, ligesom den ene motorcyklist meldte, at han havde smerter i ryggen, hvorfor han blev tilset af sundhedsmyndighederne. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om motorcyklistens tilstand.

 

Bilisten, en 47-årig mand fra Holte, kan nu formentlig se frem til en sigtelse efter færdselslovens bestemmelser.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Helsinge

Klokken 20.15 blev en 35-årig mandlig motorcyklist fra Gilleleje standset og kontrolleret på Nellerødvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre motorcykel, og han blev derfor sigtet for at have sat sig i sadlen alligevel.

 

Brand i køretøj, Helsingør

Klokken 20.18 blev det anmeldt, at det brændte i en personbil, der holdt på en rasteplads på Esrumvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik slukket branden. Ifølge brandvæsnet var branden sandsynligvis opstået grundet en overophedet katalysator.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsinge

Klokken 20.30 blev en 27-årig mand fra Helsinge truffet og visiteret på en p-plads på Bymosevej. På hans person blev der fundet en mindre mængde amfetamin og en moderat mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at være i besiddelse af dette.

 

Kørsel i påvirket tilstand og uden førerret, Hørsholm

Klokken 02.20 blev en 26-årig kvindelig bilist fra Lolland standset og kontrolleret på Hørsholm Kongevej. Kvinden fik både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor hun blev sigtet for spiritus- og narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Kvinden besad desuden ikke den fornødne førerret, hvorfor hun også blev sigtet for kørsel uden førerret. Endelig blev kvinden fundet i besiddelse af en moderat mængde hash, hvorfor hun blev sigtet for dette forhold også.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk