Nyt fra Stenløse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Stenløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i værksted, Hornbæk

Mellem søndag d. 4 december kl. 13.00 og mandag d. 5 december kl. 07.00 har der været indbrud på et værksted på Borsholmvej i Hornbæk, hvor der blev stjålet en større mængde værktøjer. 

 

Indbrud ved vandboring, Frederikssund

En container ved en vandboring nær Ågade i Frederikssund blev mellem søndag d. 4 kl. 07.10 og mandag d. 05 kl. 05.50 brudt op og en række værktøjer stjålet. 

 

Hærværk mod firmabil, Helsinge

Mellem søndag d. 4 kl. 18.00 og mandag d. 5 kl. 06.00 har ukendte gerningsmænd udøvet hærværk mod en firmabil på Fredgårdsvej i Helsinge. 

 

Indbrud i container, Kgs. Lyngby

Mellem fredag d. 2 kl. 12.00 mandag d. 05 kl. 05.30 er der blevet stjålet værktøjer fra en container på Anker Engelunds Vej i Kgs. Lyngby.

 

Stjålet kompressor, Hundested

Mellem fredag d. 02 kl. 15.00 og mandag d. 05 kl. 07.00 er der blevet stjålet en Mobil Kompresser fra en opbevaringsplads på Gråstenvej i Hundested.

 

Kontaktbedrageri, Frederikssund

En 82-årig kvinde fra Frederikssund er lørdag d. 03 kl. 13.30 blevet svindlet for et større pengebeløb, da ukendte gerningsmænd, der udgav sig for at være fra Rigspolitiet, oplyste hende, at hendes konti var ved at blive hacket, og at hun derfor skulle flytte sin penge til en sikret konto. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Hillerød

En 26-årig mand Nørre Åby blev mandag kl. 12.40 stoppet på Møllevej i Hillerød. Manden blev sigtet og anholdt for at føre sit køretøj mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev herefter kørt på hospitalet med henblik på at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Røveri ved Jernbanepladsen, Kgs. Lyngby

En 48-årig kvinde fra Lyngby blev mandag kl. 16.40 skubbet omkuld mens hun gik på en sti nær Jernbanepladsen i Kgs. Lyngby. Kvinden bar på en række værdigenstande, der blev stjålet af gerningsmændene mens hun lå på jorden. 

 

Sad fast og blev sigtet for to gange spirituskørsel, Hillerød

Mandag kl. 17.18 kørte en 64-årig mand sit køretøj op over en kantsten på en parkeringsplads ved Skansevej i Hillerød, hvor bilen så sad fast. En patrulje kom frem til manden, der viste sig at være påvirket af alkohol. Personen blev anholdt og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. Senere på aftenen kl. 18.44 vendte manden tilbage til sit køretøj, hvor han igen forsøgte at få det fri. Det resulterede i en anden sigtelse for spirituskørsel, og han blev i samme ombæring også sigtet for at have henkastet affald, da han smed Politiets minestrimmel på jorden. 

 

Ramt af sidespejl, Stenløse

En 80-årig mand blev mandag aften kl. 18.03 ramt af et sidespejl, da en bil forsøgte at undvige ham på Krogholmvej i Stenløse. Den 80-årige faldt, og blev kørt på hospitalet. Mandens tilstand meldes som kritisk, men stabil. 

 

Konfiskeret hash, Værløse

Mandag aften kl. 17.47 blev en 24-årig mand fra København fundet i besiddelse af en større klump hash ved Bymidten i Værløse. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Fundet større mængde hash, Værløse

Under en patrulje mandag kl. 20.00 ved Bymidten i Værløse fandt to hunde en større mængde hash, som patruljen tog med. 

 

Røveri i butik, Gentofte

En ukendt gerningsmand røvede mandag kl. 20.18 SuperBrugsen på Baunegårdsvej i Gentofte. Gerningsmanden fik ved trusler udleveret et større kontantbeløb, hvorefter han flygtede fra butikken. Flere patruljer rykkede ud til området, men fandt ikke gerningsmanden. Gerningsmanden beskrives som: Mand, iført sort maske, sort jakke af mærket Kappa med hætten trukket op, grå arbejdshandsker med orange kant langs håndleddet, sorte Adidas bukser med hvid kant og sorte sportssko. 

 

Butikstyveri i Netto, Frederiksværk

En 42-årig mand blev mandag kl. 21.00 taget for butikstyveri i Netto på Nørregade i Frederiksværk, hvor han havde stjålet for et større beløb. En anden medgerningsmand flygtede fra stedet. 

 

Bedragerisag, Espergærde

En 77-årig mand fra Espergærde er mandag mellem kl. 21.48 og 23.19 blevet bedraget for et større pengebeløb, da han blev kontaktet af en mand, der udgav sig for at være fra Fredericia Politi. 

 

Musik til gene, Frederikssund

Natten til tirsdag kl. 00.33 kom der meldinger om en fest på Kirkebakken i Frederikssund, der holdte naboerne oppe. Da musikken stadig kørte senere på natten, kørte en patrulje ud, og festen blev skruet ned til et fornuftigt niveau. 

 

Kørte i påvirket tilstand, Charlottenlund

En 19-årig mand fra Herlev blev tirsdag kl. 00.50 sigtet for at føre et køretøj på Jægerborg Allé mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev anholdt og kørt til et hospital for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Spirituskørsel, Frederikssund

En 44-årig kvinde blev tirsdag kl. 02.02 stoppet på Frederiksborgvej i Frederikssund. Hun blev sigtet for spirituskørsel og bragt til et hospital, for at få udtaget en blodprøve så den præcise promille kan fastlægges. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi