Optiker fejrer 10-års jubilæum i Profil Optik Stenløse

Lisbeth Tranholm Andersen foran Profil Optiks butik i Egedal Centret (Foto: Profil Optik)
dato

Den 1. maj er det 10 år siden, at Lisbeth Tranholm Andersen tog hul på sin karriere som optiker hos Profil Optik. Sammenlagt har hun mere end 20 års erfaring som optiker, men de seneste 10 år har hun været en del af den landsdækkende optikerkæde Profil Optik. Hun er i dag tilknyttet Profil Optik Stenløse, hvor hun til dagligt rådgiver byens handlende om syn og øjensundhed.

Den 1. maj 2014 var startskuddet til Lisbeth Tranholm Andersens karriere som optiker hos Profil Optik og et indtil videre 10 år langt arbejdsliv med spændende opgaver for den landsdækkende optikerkæde.

Hun startede sin karriere hos optikerkæden i et barselsvikariat i Profil Optik Frederikssund, og de seneste 8,5 år har hun været ansat i Profil Optik Stenløse i Egedal Centret. Her arbejder hun sammen med det øvrige personale på at tilbyde byens kunder den bedste rådgivning og ekspertise inden for syn, øjensundhed, briller og kontaktlinser.

”Selvom jeg har været i branchen i mange år efterhånden, har min tid i Profil Optik været noget særligt. I butikken i Egedal Centret har vi et godt samarbejde, og jeg har været rigtigt glad for at være ansat her. Jeg har også nydt at lære butikkens mange faste kunder at kende. Vi kommer tæt ind på livet af vores kunder, og flere af vores faste kunder kender hinanden eller er i familie med hinanden, og det skaber et særligt bånd til kunderne og lokalsamfundet,” fortæller Lisbeth Tranholm Andersen, optiker hos Profil Optik Stenløse.

Personlig stil trender
Lisbeth har gennem sin karriere oplevet, at der er sket en del med brillemoden, siden hun startede sin karriere som optiker. Ifølge Lisbeth er det blevet vigtigere at udtrykke sin egen stil og personlighed gennem valget af briller.

Det betyder, at det ikke længere kun er ét stel, der hitter, men at kunderne går efter en brille, som de føler sig godt tilpas med og kan udtrykke sig med. Briller er ikke længere kun en nødvendighed, men også en livsstil og et udtryk, som skal passe til forskellige situationer.

Netop derfor er Lifestyle-aftalen blevet en populær løsning for en stor del af butikkens kunder.

”Da jeg blev udlært som optiker for over 20 år siden, var stellene store, og senere skulle de være små. I dag er der langt større valgfrihed, og mange bruger briller til at udtrykke deres personlige stil. Vi ser også, at mange kunder har behov for flere briller, fordi de ikke kun skal bruge en hverdagsbrille, men også har brug for en sports- eller kørebrille,” fortsætter Lisbeth.

Professionelle øjensundhedstjek
Lisbeth har på tæt hold kunne følge den teknologiske udvikling i branchen og mærket de positive effekter fra Profil Optiks indsats for at efteruddanne personalet, så de altid er opdaterede med den nyeste viden om syn og øjensundhed.

I Profil Optik Stenløse kan byens handlende forvente professionel rådgivning og grundige synstest og øjenanalyser foretaget af sundhedsfagligt personale, som kan hjælpe med at opdage og forebygge udfordringer med syn og øjensygdomme.

Om Profil Optik Stenløse:

  • Adresse: Egedal Centret 50, 3660 Stenløse.
  • Udvalg af en lang række brillestel, herunder kædens Sea2See-kollektion, der er produceret af 100% genanvendt havplast.
  • Butikkerne sælger eksklusive modebriller fra kendte designermærker som Gucci, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Rayban og mange flere.
  • Øjensundhedstest med professionel teknologi.
  • Specialister i sportsbriller med og uden styrke til en lang række inden- og udendørs sportsgrene.
Kilde: Profil Optik
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.