Pædagog til Bofællesskabet Sønderhaven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at arbejde på en lille døgninstitution med udviklingshæmmede mennesker, så har vi stillingen til dig. 

I Sønderhavens bofællesskab bor tolv bofæller med hvert deres støttebehov. For alle, der bor her, er det vigtigt, at man føler sig set og hørt, samt forstået og respekteret for den, man er. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at se mennesket bag diagnosen.

Vi søger en pædagog til vores bofællesskab. I hverdagen arbejder vi med at udvikle beboernes sociale, personlige kompetencer med henblik på, at de bliver så selvhjulpne og selvstændige som muligt. Det er vigtigt at støtte beboerne i at tage selvstændige initiativer, at sige til og fra, og i at give udtryk for deres ønsker og meninger. Vi arbejder med høj grad af selvbestemmelse og medinddragelse. 

Dine vigtigste opgaver
Dine arbejdsopgaver er bl.a. at løse udfordringer i relation til den enkelte beboer og støtte og motivere beboerne i de daglige gøremål med henblik på at, gøre den enkelte mere selvstændig i eget liv. 

Du bliver medansvarlig for gennemførelsen af de pædagogiske aktiviteter. Vi tager bl.a. på sommerferie med vores skønne beboere. Der er ligeledes en række traditioner, og vi har plads til flere gode ideer. 

Dine kompetencer
Vi søger en kollega, som ønsker at være en del af et dynamisk team, og som kan bidrage fagligt og personligt både til vores beboere og til personalegruppen. 

Du må gerne have erfaring/kompetencer indenfor Neuropædagogik, Low arousal samt TEACCH, Boardmaker og sociale historier eller anden solid faglig baggrund. 

Derudover forventes det, at du har empati, overblik og humor. Du skal have mod på at udvikle og fastholde en høj kvalitet i opgaven. Derudover skal du være klar på blandende vagter og weekendvagter hver 3. weekend. 

Det får du hos os 
Bofællesskabet Sønderhaven (BOF) består af 12 skønne beboere og en masse gode og engagerede kollegaer. Her er en dejlig atmosfære, hvor der er plads til mange grin. Derudover er der masser af omsorg for både hinanden og vores borgere. Så ud over en høj faglighed er medarbejderne nysgerrige, hjertevarme, engagerede, og de arbejder med en anerkendende tilgang. 

Du kan se frem til et meningsfyldt arbejde, hvor du får en grundig introduktion til dine opgaver og indflydelse på din arbejdsdag.

Hvem er vi
Målgruppen på bofællesskabet er beboere med bl.a. udviklingshæmning, autisme, cerebral parese, Downs syndrom samt forskellige former for kommunikationshandicap, hvor enkelte har betydeligt svært ved at kommunikere, og andre har et verbalt sprog.

Beboerne er fordelt på to etager med seks boliger på hver etage. 

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Elisabeth Simonsen på telefon 2516 9760.

Du kan læse om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. august 2023 eller før.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 23. og 26. juni 2023 og 2. samtaler den 28. juni 2023.

Ansøgningsfrist: den 21. juni 2023

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Viglæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Søndergårds Allé, 106, 2760 Måløv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://job.ballerup.dk/ad/paedagog-til-bofaellesskabet-sonderhaven/edcyy3/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846001

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet