Pædagog til spændende og kreativt miljø på Ganløse Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du skal med på vores pædagogiske rejse mod at skabe de bedste børnemiljøer i skole og SFO. Ganløse Idræts-SFO søger to pædagoger eller en medhjælper, som er initiativrige og som brænder for at udvikle gode børnemiljøer.

Vi bor i et skønt område med et stort idrætsanlæg, skov, vandløb og vandrestier. Der er adgang til idrætshal, musiklokaler, badmintonhal, Håndværk og Design, udendørs svømmebassin og kulturhus.

Om du er en kreativ KREA-haj med sans for æstetik og detaljer eller en sportsnørd, der gør lidt ekstra ud af det i hallen eller en musikalsk pædagog med rytme i blodet, så er Ganløse Skole og Idræts-SFO lige noget for dig. Vores mål er at drive en SFO, som børnene ikke vil hjem fra!

Som pædagog er du primært tilknyttet én årgang i indskolingen. Du vil være en del af et klasseteam, som inkluderer undervisningstimer, årgangsteammøder, deltagelse i pædagogiske analysemøder, gårdvagter og forberedelsestid. Det forventes, at du deltager i planlægningen af undervisningen og er en del af Co-teaching i klassen samt varetager en del af skole/hjem samarbejdet - i samarbejde med klasseteamet. 

Om eftermiddagen vil dit arbejde fortsætte i vores Idræts-SFO, hvor vi tilbyder både frie og strukturerede aktiviteter. Her får du mulighed for at engagere børnene i aktiviteter og lege, der fremmer trivsel og læring. I 2012 blev vi en DGI-certificeret SFO og vi bliver løbende re-certificeret. Bevægelse, idræt og leg er en bærende del af vores organisering og pædagogiske tilbud.

Vi arbejder med tydelig struktur og forudsigelighed. Det indebærer, at du skal kunne kommunikere og arbejde relationelt omkring forældre, børn og eksterne samarbejdspartnere. Vi har en systematisk tilgang til arbejdet med børn - både på vores møder og i det praktiske arbejde. For at understøtte dig i din opstart, vil du blandt andet blive tilbudt intern opkvalificering inden for mentaliserende og narrative tilgange. 

Med en fleksibel arbejdsuge får du en arbejdsplan, der inkluderer timer i SFO og skole i tidsrummet 06.30 til 17.00 (fredag lukker SFO’en kl. 16.00). Din arbejdsplan tilrettelægges i samarbejde med ledelsen, og der tages højde for dine ønsker. Derudover er der blandt andet lukket i SFO’en mellem jul og nytår og i påsken.

Ganløse Idræts-SFO har 178 børn og 11 fastansatte pædagoger og medhjælpere. Vi er en tosporet skole med ca. 20 børn i hver klasse. Vi forventer, at du bliver tilknyttet enten nuværende 0. eller 1. årgang. 

 

Vi tilbyder gode rammer for dit arbejde og en spændende arbejdsplads. Du vil blive en del af en engageret personalegruppe, som har smil på læben og brænder for det pædagogiske arbejde. Vi kan derudover tilbyde;

  • Højt fagligt niveau med ambitiøse og engagerede pædagoger og lærere 
  • Højt til loftet, og plads til gode og skæve idéer. 
  • Et humørfyldt arbejdsmiljø med en uformel tone

Vores forventning til dig er, at du er nysgerrig, positiv og har lyst til at indgå i skolens og SFO’ens fagligt stærke arbejdsfællesskab. Du skal arbejde relationskompetent ud fra forudsigelige rammer og samtidigt kunne give plads til individuelle hensyn. Derudover er det en fordel hvis du;

  • Gennem idræt, leg og bevægelse kan arbejde med trivslen blandt børn 
  • Kan formulere dig skriftligt om det pædagogiske arbejde 
  • Kan arbejde selvstændigt og evner at tilrettelægge egen dag 
  • Har gode kompetencer inden for klasserumsledelse
  • Er initiativrig

Hvis du er uddannet pædagog eller har en pædagogisk relevant baggrund, og du ønsker at gøre en forskel og aktivt fremme de pædagogiske miljøer på Ganløse Skole og SFO, så ser vi frem til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 34 timer (færre/flere kan aftales)    

Ansættelse: 1. august 2024

Ansøgningsfrist: d. 14. juni

Vi vil løbende afholde ansættelsessamtaler

 

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL eller FOA efter forhandling.

Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Torben Troelsen på tlf. 7259 8441. Det vil også være muligt at komme forbi til en rundtur på vores fantastiske skole og SFO.

Derudover kan du udforske flere detaljer om os ved at besøge vores hjemmeside: https://distriktsskole-ganloese.aula.dk/

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, samt besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=500ab8b8)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Vestergade, 3660 Stenløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063907

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet