Social og sundhedsassistent søges til Lægerne i Stenløse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Social og sundhedsassistent søges til Lægerne i Stenløse

 

Om stillingen

Vi har brug for dig som vil kunne indgå i mange forskellige opgaver i almen praksis. Stillingen er på 30-37 timer.

 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi vægter højt, at du er selvstændig, kan bevare overblikket i en travl hverdag, hvor evnen til at  prioritere,  tage ansvar og beslutninger,  er  naturligt for dig.  Du skal ønske at arbejde i et fællesskab, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Det er ikke et krav at du har erfaring fra tidligere praksisarbejde. Vi vil prioritere at du har hospitals-eller almen praksis erfaring.

Du er i stand til at håndtere forskellige typer af patienter med en bred vifte af forskellige  problemstillinger og gør dette med høj faglighed, imødekommenhed og god service.

 

Vi tilbyder

En god arbejdsplads med en meget varieret arbejdsdag.  Du vil indgå i et sundhedsfagligt team af erfarne, særdeles stabile og engagerede kolleger bestående af 7 faste læger, 3 sygeplejersker, 4 sekretærer, 2 bioanalytikere og 1 social og sundhedsassistent. Vi vægter trivsel og godt humør, høj faglighed samt en positiv tilgang til arbejdet.  Du vil ved ansættelsen få en grundig oplæring med løbende supervision. Vi arbejder løbende med udvikling af kompetencer,  og der er løbende tilbud om kursus og intern uddannelse.

 

Arbejdsopgaver

Du vil får flere funktioner,  hvor du kommer til at kunne varetage selvstændige  sygeplejekonsultationer samt  blodprøvetagning, EKG og lign i samarbejde med vores bioanalytikere. Desuden opgaver som spirometri, vaccination, blodtryksmåling og andre selvstændige sygeplejer opgaver i  samarbejde med vores sygeplejersker. Der ud over skal du varetage lægesekretærfunktion med bl.a. telefonvisitation, receptfornyelse og administrativt arbejde. Alle opgaver skal løses i fællesskab, der vil altid være mulighed for sparring.

 

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Pernille Winkler eller Anja Olsen Lægerne i Stenløse 47194500.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale.

Stillingen er til besættelse snarest muligt eller senest 1.2.2024.

Ansøgningsfrist 15.12.23.  Stiles til Lægerne i Stenløse att. Pernille Winkler Helsevej 4, 3660 Stenløse eller e-mail til: winklerpernille@gmail.com

 

Samtale forventes afholdt uge 51.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lægehuset i Stenløse I/S, Helsevej, 3660 Stenløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951755

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet