Vil du hjælpe os med at samle på stjernestunder?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger relationskompetent pædagog med fokus på hverdagspædagogik.

Er du optaget af, at børn skal have den allerbedste start her i livet? Og vil du, sammen med dygtige og engagerede kollegaer, være med til at skabe det gode børneliv, hvor nærvær i børnehøjde og en anerkendende tilgang er tilgangen? Så er det dig vi er på udkig efter i vores dejlige børnehus Degnebakken.

Vi tror på at omsorg og nærvær er vejen til børns trivsel og udvikling. Vi prioriterer at have fokus på det som virker for børnene, aktiviteter hvor børnene er medskabere af egen læring via voksne som er tæt på og understøtter processen. Vi vælger proces frem for produkt, og gentager gerne processen flere gange. I øjeblikket har vi stort fokus på selvhjulpenhed. 

I Degnebakken er vi i en udviklingsproces hvor omdrejningspunktet er en stærk faglighed og en høj kvalitet. Vi bruger vores professionelle undren og humor til at blive klogere på hinanden og vores praksis.

Vi ønsker en kollega til vuggestuen, der med sin faglighed, kan bidrage til kvalitetsrige læringsmiljøer med en omsorgsfuld og en nærværende tilgang. En pædagog med et godt overblik, som kan lide at lege, og holder af at navigere i en hverdag, hvor børnenes initiativer og interesser vægtes højt. Du ser arbejdet med den nye styrkede læreplan som vigtig, og tør kaste dig ud i nye idéer og støtter op om nye tiltag i hele huset. Du har mod på at sætte dine kompetencer i spil, og er parat til både at lære fra dig og tage læring til dig.

Vuggestuelivet består meget af faste rutiner som spisning, putning og nærværet omkring disse opgaver. Nærværet omkring børnene er helt centralt i dit arbejde med vuggestuebørnene, og du trives med at være ’på gulvet’, hvor relationerne og alle de små momenter opstår. 

I Degnebakken samarbejder vi på tværs i hele huset, til gavn for børn og voksne. Vi har fokus på det gode og udvikling og vi samler sammen på stjernestunder.
Da vi er en blanding mellem nye og "gamle" medarbejdere, arbejder vi målrettet på en kultur, hvor vi er åbne og nysgerrige og har et ønske om at lære af og med hinanden - i bestræbelse på at være det bedste sted for børn og voksne.  Vi vil hinanden, og vores fællesskab er præget af smil og latter. Vi er et børnehus i udvikling og vores mål er skabe de bedste rammer for børnene og pædagogikken. 

Vi ved ingen kan alt, men vi kigger efter dig som:

 • Brænder for at gøre en forskel og ønsker at give børnene de bedste rammer for læring, trivsel og udvikling
 • Er faglig velfunderet i pædagogisk praksis og kan arbejde struktureret og systematisk
 • Arbejder med gode børnefællesskaber og er faglig bevidst om barnets læringsmuligheder
 • Har godt humør og let til smil og oplever hverdagen som udfordrende, sjov og spændende
 • Er villig til at tage ansvar og bidrage til udvikling Er god til at skabe relationer til både børn, kollegaer, ledelse og forældre, fordi vi tror på, at vi kommer længst, når vi har et godt samarbejde
 • Er klar på at træde ind i et børnehus med energiske kollegaer, og aktive børn, og at du derfor både kan bevare og skabe roen
 • Både kan være nyuddannet og dig som har erfaring fra pædagogisk praksis

Du kan forvente at:

 • møde glade og forventningsfulde børn og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
 • komme på en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • komme på 6-dages kursus i ICDP, hvilket Alle ansatte i Egedal kommune er uddannet/bliver uddannet i. ICDP er en metode som kan være med til at skabe en øget kvalitet og kontakt i samspillet mellem et barn og en voksen. Dette sker blandt andet, når vi voksne udviser glæde, justere os i forhold til barnet og supplere til en meningsskabende dialog, leg og hverdag.

Det praktiske:

Vi søger to pædagoger til vuggestuen med ansættelse hurtigst muligt på 32-37 timer ugentlig – vi venter dog gerne på de rigtige. 

Den ene stilling er som medansvarlig for børnegruppen på Krabbe-stuen sammen med en anden pædagog og en pædagogmedhjælper. Den anden er på blæksprutte-stuen sammen med en anden pædagog og en pædagogmedhjælper.  Derudover er vuggestueteamet medansvarlige for at give hele vuggestuen en tryg og udviklende dag. 

Vi opfordrer til at du kommer forbi eller ringer og sige hej 😊
Har dette vagt din interesse og gjort dig nysgerrig, kan du henvende dig til daglig leder Sabine Holm-Hansen på 72599444 

Ansøgningsfrist 24. november 2023, men der afholdes løbende ansættelsessamtaler og du skal være uddannet pædagog for at komme i betragtning.

I Egedal kommune er der områdeledelse og Børnehuset Degnebakken er en del af område Stenløse som består af 13 dagtilbud.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9a0af1c0)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune - Børnehuset Degnebakken, Degnebakken, 3660 Stenløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948950

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet